woensdag 30 november 2016

De uitverkoop gaat beginnen!

Niet alleen in de kleding- en schoenenwinkels begint de uitverkoop in december, morgen begint de uitverkoop bij mij en Stampin’Up!!!

Je vindt de aanbiedingen vanaf morgen in mijn WEBSHOP (je kiest de middelste tab ‘shop now’). Ook vind je hier de ‘Clearance Rack’ waar nog meer aanbiedingen staan!

Je kunt in de shop direct bestellen (creditcard nodig) of je bestelt mee met de verzamelbestelling van morgenavond (1 december).
Mail me dan je bestelling op annemariejeukenvissers@yahoo.com uiterlijk 20.00 uur.
Maar … de ‘Year-End closeouts’ loopt als een tierelier en … op=op.

Morgen ga ik ook de nieuwe Voorjaarscatalogus bestellen inclusief de SAB
(Sale-A-Bration) brochure. Je ontvangt jouw exemplaar bij je bestelling in december en januari.

En niet vergeten: op donderdag 5 januari 19.30 - 21.30) en vrijdag 6 januari
(10.00 - 12.00 uur) de Sale-A-Bration party: voor EURO 10,00 krijg je de catalogi, gaan we heerlijk in de catalogi bladeren én gaan we er uiteraard ook mee aan de slag! En dat alles onder het genot van een bakkie koffie of thee met iets lekkers!
Geef je bijtijds op, dan ben je verzekerd van je plekje!

dinsdag 29 november 2016

Staande framekaart met Stampin'Up! materialen

Het was nog best lastig hoe ik deze kaart zou noemen ... maar het is 'staande framekaart' geworden; het is een kaart met een frame en hij kan staan :)

Ik had nog wat restjes over van de bloemenkaarten van gisteren en die heb ik gebruikt in deze staande framekaarten.

En ja, de camera is weer uit de kast gekomen, zodat ik kan laten zien hoe leuk en vooral makkelijk het is om eens een ander formaat of soort kaart te maken!

Kijk je gezellig mee?












maandag 28 november 2016

Krijtbord-kaartjes

Het is een beetje een gek woord, maar het dekt de lading zullen we maar zeggen 😛

Op Pinterest zag ik een tutorial voorbij komen (HIER IS DE LINK over hoe je een krijtbord effect kon krijgen met behulp van je Silhouette Cameo. Het komt er in het kort op neer dat je een label aanmaakt in je programma, zwart inkleurt en een tekst erop plaatst met een soort schaduw erachter. Dan print en snijdt je het uit, pakt een echt krijtje en maakt het wat witter. Dat is het!

Nou, dat wilde ik natuurlijk een keer uitproberen en het werkte als een tierelier. Ik heb wel eerst het hele huis op de kop gezet op zoek naar een krijtje en vond er uiteindelijk eentje bij m'n moeder bij een memobord.

Ik heb het krijt-tekstje gecombineerd met Stampin'Up! materialen - uiteraard - en ik ben gék op de Subtles kleuren, dus ik ben daarmee deze keer los gegaan.
De bloemen zijn gemaakt met de Botanical Buidler Framelits en als je net zoals mij dol op bloemen bent, kan ik je verklappen dat er in de nieuwe Voorjaarscatalogus weer veel staan!!



Op de foto's is het niet te zien, maar de roze is een formaat groter dan de onderste twee.

Ik ben er erg blij mee, het doet al een beetje aan het voorjaar denken en alhoewel het nog winter moet worden, kan ik niet wachten totdat het lente is!






zondag 27 november 2016

Tin of Cards

Op pagina 33 van de Winter catalogus staan de Tin of Tags Project Kit en de daarbij behorende stempelset.



Ik vond het een schattig blikje en wilde weer eens een kit aanschaffen en labels ... je kunt er niet genoeg hebben! En ik heb er mijn eigen draai aan gegeven, beetje ander touw gebruikt en wat extra frutsels en dit is er uitgekomen:


Hét blikje!


Deze is favoriet!











Eerlijk gezegd had ik er iets meer van verwacht. De labeltjes zijn schattig en erg bruikbaar, maar ik vind de kits van Stampin'Up! altijd super geweldig en deze wat minder :) Dat kan soms gebeuren.

zaterdag 26 november 2016

Oma ...

...  had ze vroeger altijd ... Wilhelmina Pepermuntjes. Wie kent ze niet?
En ik ... ik vind ze niet lekker haha! Niet erg, er zijn er genoeg die ze wel lekker vinden en daar is dit doosje dan voor!

De basis is gemaakt van Crumb Cake cardstock en het DSP komt uit hetzelfde blokje van gisteren, nl. Warmth & Cheer.


De stempelset die ik het gebruikt het Tin of tags en hoort bij de Project Kit met dezelfde naam;  een énig rood blikje met allerlei leuke spulletjes om heel veel tags te maken, maar meer daarover morgen.



En ook hiervoor geldt: niet alleen te gebruiken voor de Kerst natuurlijk!

Het doosjes is gemaakt met de alom geliefde envelop punch board. Er zijn superhandige omrekentools online beschikbaar, maar ik vind DEZE de meest handige, van het blog van Crafty Owl (er staat er ook eentje voor het berekenen van enveloppen). 

Foei, tweede oude ponsen gebruikt, maar toen ik dit doosje maakte (al even geleden), had ik mijn nieuwe circkle framelits nog niet binnen ;)






 Nou, vast iemand blij mee te maken toch?

vrijdag 25 november 2016

Rudolf the Rednosed Reindeer ...

Rendiertjes ... ze horen echt bij de Kerst en ik vind ze altijd erg schattig. Des te leuker ook dat ze in een set zitten die Stampin'Up! dit jaar in de Najaarscatalogus heeft mét bijpassende pons. En nog leuker is dat er veel meer afbeeldingen in deze set zitten die met de pons gebruikt kan worden! Dáár houden we van, de veelzijdigheid!

Is het geen dotje?
Linksonderin zie je een afbeelding waarvan ik in eerste instantie dacht dat het een ruimtemannetje (!) was, maar het is toch echt een beertje! Met de bijbehorende stempel met het gezichtje zie je het beter.
Dus niet alleen voor kerst te gebruiken, maar voor veel gelegenheden.

Terug naar het rendier. Ik heb deze gebruikt voor mijn Kerstworkshop en er een frame-kaart meegemaakt. De handleiding vond ik ooit op internet en ik heb de maten aangepast naar de door mij gewenste maat.

Dit is hem uiteindelijk geworden:



Het tekstje heb ik opgehoogd, zoals je op de 2e foto kunt zien en het rode neusje is nogmaals gestempeld op wit met Real Red en natuurlijk goed voorzien van glitters!

Voor de achtergrond heb ik het papierblok genaamd Warmth & Cheer gebruikt. Je kunt er ook leuk nog een foto opplakken, dan plaats je de tekst op het frame. Genoeg mogelijkheden, leef je uit zou ik  zeggen :

Wil jij nog aan de slag voor Kerstmis, er is nog tijd genoeg! Aanstaande week gaat er een verzamelbestelling uit op 1 december en mocht je deze enige bundel willen meebestellen, laat het me snel weten.


donderdag 17 november 2016

Leuke actie vanaf maandag!



Heerlijk, weer een geweldige actie! Van maandag voor 1 week lang zijn er prachtige producten met hoge kortingen te bestellen.

Maar alleen op maandag de 21e deze extra aanbiedingen:


En op maandag de 28e deze:


Wil je precies weten welke items met korting te verkrijgen zijn, kijk dan op deze link:
KLIK

Omdat bij deze orders geldt: OP=OP, kun je het beste via mijn webshop bestellen, dan weet je meteen of iets er nog is. Er gaat om die reden geen extra verzamelbestelling weg, want voor ik alles verzameld heb, is de kans groot dat het op is.

Je vindt mijn webshop HIER, je kiest voor 'shop'.

Veel plezier met uitkiezen!