dinsdag 19 januari 2016

Grote favoriet!


Dit prachtige DSP (Birthday Bouquet) uit de Voorjaarscatalogus van Stampin'Up! is momenteel mijn grote favoriet! Ik heb hem zelfs op m'n blog- en Facebookheader geplakt :)
De kleuren spreken aan en ook het design. Er is een bijpassende stempelset bij (die staat op mijn verlanglijstje) genaamd Birthday Blooms, schattige Honey Combs embellishments (die grappige honingraat bolletjes) en prachtig glitter lint (Pool Party Glitter Ribbon) ... 

Het project van vandaag is dan ook weer gemaakt met dit mooie papier!



Ik zag een enige tutorial op Youtube voorbij komen voor dit schattige doosje voor 3 mini Ritter chocolaatjes. Die had ik toevallig nog liggen, dus heb ik hem nagemaakt.

De stempel komt uit de jaarcatalogus en heet Perfect Pennants (je vindt hem op pagina 65 onderaan). De Banner Framelits passen er ook perfect bij, maar waren voor dit doosje te groot, dus heb ik het gewoon uitgeknipt met m'n Papersnips. Het bloemetje is natuurlijk uit de Itty Bitty Accents Puch Pack .. zoveel gebruikt dat de afbeelding die op het ponsje staat al bijna versleten is!

maandag 18 januari 2016

Een bloemetje ...

Toen ik de nieuwste bloemenlijn 'Botanical Gardens' zag, was ik niet meteen enthousiast en dat kwam, omdat het in een kleurenlijn wordt getoond (bijpassend bij het DSP) dat niet mijn favoriete kleuren zijn. En dan duurt het even iets langer voor ik 'om' ben, want dat ga ik bijna met alles van Stampin'Up! (de reden waarom ik natuurlijk demo ben!) en al helemaal in deze Voorjaarscatalogus.

De stansen zijn super, de stempelset veelzijdig en de embellishments snoezig!

Ik wilde dus wel andere kleurtjes gebruiken en was aan het bedenken wat dat zou worden, want ik wilde proberen niet terug te vallen in bijna alles wat ik maak ... roze en crumbcake :)
Het werd zwart/wit met blauwtinten. Ik zag de achtergrond met zwart-witte strepen op Pinterest voorbij komen (daar werd gekozen voor stroken papier) en wist dat ik mijn 'Brushestrokes' achtergrond stempel te gebruiken. Ik gebruik hem veel, heb er erg veel plezier van. Normaal gesproken, koop ik mijn achtergrondstempels in hout, dat is wat steviger voor zo'n grote stempel, maar bij deze was ik dat vergeten. Het gaat ook prima als je je stempel op de tafel 'plakt' en dan het papier erop legt, geen probleem.

Dit is het geworden:

Gebruikte blauwtinten zijn Lost Lagoon, Pool Party en Soft Sky, het groen is Pear Pizzazz en Old Olive. Ik heb bij de rechter kaart als basiskaart een zwarte kaart genomen, bij de linker is er direct op het Whisper White cardstock gestempeld.
En allebei de tekststempels zijn gratis! De tekst 'Oh, hello' komt uit de Sale-A-Bration set 'Honycomb Happiness' en de 'Thank You' komt uit de set 'Perfect Pairings'. Ken je Sale-A-Bration nog niet? Kijk op mijn blogpost HIER en je leest alles over deze geweldige voordeelactie! Voor iedereen voordeel: als je iets koopt, als je een party of workshop host én als je voor dat geweldige productpakket kiest!




zondag 17 januari 2016

Heerlijke dag!

Gisteren was het tijd voor een zogenaamde 'Teamdag'. Dat klinkt heel zakelijk, maar dat is het allesbehalve. Een groot deel van het team van Caroline was aanwezig en wat was het een gezellige dag.

Je kon bij binnenkomst al zien dat er veel tijd en energie was besteed aan de aankleding. Alles was in mooie kleuren op elkaar afgestemd, de tafels waren leuk aangekleed en natuurlijk waren er overheerlijke hapjes (en een lunch later).






Er waren prachtige 'showtafels' verzorgd, waar iedereen weer een boost van inspiratie en energie van kreeg! Ik laat maar niet alle foto's zien, anders haken jullie halverwege al af :)

Dit prachtige kraampje wil je toch zo in je (hobby)kamer hebben staan!!






Er waren (zakelijke) prestentaties, workshops, een loterij en uiteraard tijd om te kletsen en heerlijk te eten.

En misschien denk je nu ... dat zou ik ook wel willen! Want wat is er niet leuker dan geïnspireerd te raken door je mede hobbyisten, lekker te workshoppen, leuke prijzen te kunnen winnen, heerlijk te lunchen (en snoepen ... foei foei) en ook nog handige tips te krijgen voor als je het allemaal grootser en zakelijker wil aanpakken?!
En weet je wat het enige is dat je daar voor hoeft te doen?? Het productpakket aan te schaffen! Allemaal prachtige Stampin'Up! producten uitkiezen uit de TWEE lopende catalogi. Je betaalt EURO 129,00 en daar mag je voor EURO 175,00 aan producten voor uitkiezen. Je krijgt er ook nog een pakket catalogi en formulieren bij! En het komt zonder verzendkosten naar je toe!
Maar ... zoals jullie weten is het tot en met 31 maart a.s. Sale-A-Bration; je betaalt nog steeds EURO 129,00, maar mag nu uitzoeken voor EURO 220,00 euro! Echt waar ...! En hoe leuk is het dat je een maand eerder dan alle anderen mag kopen uit de nieuwe jaarcatalogus??
Wil je meer informatie? Laat het me weten en ik leg het je graag allemaal uit!




dinsdag 12 januari 2016

Beestenboel!

M'n oog viel er al meteen op ... de bundel Playful Pals uit de nieuwe Voorjaarscatalogus. Maar omdat het behoorlijk gericht is op toch wel jongere kinderen, dacht ik ... nee, niet doen (ik probeer nl. bewuster te kopen in het nieuwe jaar ... gebruik ik het echt ... enfin ... blijft lastig dus).

En eerlijk toegegeven ... de prijs voor de bundel is niet mis, nl. EURO 71,25. Dus moest ik er nog een nachtje over slapen en heb het toch maar gedaan. Voordeel van demo zijn, is natuurlijk dat je mag genieten van je korting :)

De set ziet er zo uit:





Enig toch?

En eerste probeersels zien er zo uit:






Het doosje kan dichtgeplakt worden, maar je kunt hem ook aan 1 kant openlaten, zodat je het doosje niet kapot hoeft te maken om je traktatie eruit te halen. Wel zo leuk toch!

Maar dat je natuurlijk veel meer kunt dan kindertraktaties maken, wisten we natuurlijk al lang!
Dit doosje is een feestelijke variant.



En deze uit de catalogus is natuurlijk weer heel anders:


En wat vind jij?? Geweldig toch?? Kan niet wachten om meer varianten te maken!

maandag 11 januari 2016

Alles komt goed ...

Mijn oude baas zei altijd ... alles komt goed ... misschien op een andere manier dan je dacht, maar het komt goed. Vond ik wel een goede, die houden we erin dacht ik!

En toen ik deze enige zakjes van Kneipp zag met badzout en deze tekst erop dacht ik ... die MOET ik hebben en iets leuks mee doen. Wat ik er allemaal mee geprobeerd heb ... een prullenbak vol. Niet zo moeilijk zou je denken, maar niks was goed genoeg!

Toen maar een kant en klaar zakje genomen (SU natuurlijk) en die gepimpt met o.a. een prachtige bloem uit de Sale-A-Bration set 'What I Love'. Sale-A-Bration betekent dus ... gratis en voor niets!
Weet jij niet wat het precies inhoudt? Kijk dan HIER, dan lees je mijn blogbericht waarin ik alles hierover uitleg. En vergeet niet dat als je nu besluit in mijn team(pje) 'Feestjes met Papier' in te stappen, je voor EURO 91,00 meer in je starterspakket mag uitkiezen! Is dat niet geweldig??

Ik dwaalde af ... terug naar m'n zakje. Hoe vinden jullie hem geworden??



Een paar kleine accentjes met de nieuwe Wink of Stella Brush gold!
Morgen wordt het een dierenbende! Nieuwsgierig? Kom dan kijken!

dinsdag 5 januari 2016

Het feest is begonnen!

Geweldig, eindelijk zover! De Voorjaarscatalogus én de Sale-A-Bration is van start, jippie!!

Aan de rechterkant van mijn blog vind je de digitale catalogi, veel leesplezier!



zondag 3 januari 2016

Lekker roze!


Zijn jullie een beetje bijgekomen van alle festiviteiten? En hebben jullie ook altijd de kriebels om meteen de kerstkneut uit het huis te halen? Ik wil ruimte en de boom moet er eigenlijk meteen aan, maar ja .. of manlief het ermee eens is ...

Vandaag zijn we er weer met een nieuw voorproefje en vandaag is deze ook weer uit de Sale-A-Bration folder. Gewoon omdat ik zo blij word van de mooie spullen die je gratis mag uitzoeken bij je bestelling! Wie wordt daar nu niet blij van! Wil je ook blij worden en bestellen? Dat kan online in mijn shop vanaf 5 januari of je bestelt mee met de verzamelbestelling van 5 januari a.s. en je bespaart ook nog eens op de verzendkosten.


Vandaag gebruik ik de stempelset Botanicals for You. Een mooie set met een erg grote tekst (die ik gebruikt heb op de kaart), bloemetjes en takjes en nog wat andere teksten, erg veelzijdig. Het past geweldig goed bij de Botanicals Blooms bundle uit de Voorjaarscatalogus op pagina 26. Één van de vele voordelen van onze producten is dat alles zo perfect op elkaar afgestemd is en dit jaar gaat de SAB hier helemaal in mee.


Het was nog even moeilijk, want zo'n grote tekst moet wel leuk verwerkt worden. Ik wilde het niet te druk maken, maar wel m'n bloemtejes en takjes gebruiken natuurlijk! Uiteraard m'n favoriete kleur roze gebruikt. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

zaterdag 2 januari 2016

Tijd voor een ijsje!


Gisteren liet ik een kaart zien met een stempelset genaamd 'Honeycomb Happiness' en vandaag zie je er nog een kaartje mee, ook in lentekleurtjes, maar dan met de andere stempels.




Het is een klein simpel kaartje, maar ik vind het wel een vrolijkerd en julie?
Ik heb het ijsje 2x gestempeld, één keer op Whisper White en één keer op DSP Paperstack Subtles in de kleur Pool Party. Het bolletje ijs heb ik uitgeknipt en opgeplakt. Lekker makkelijk en snel en dat is soms handig.

Lijkt jou deze set ook erg leuk om te gebruiken op je kaartjes? Je krijgt hem gratis bij een bestelling vanaf EURO 60,00, maar je kunt natuurlijk uit één van de andere prachtige producten kiezen uit de speciale Sale-A-Bration folder. En bestel je voor EURO 120,00, dan mag je er twee kiezen.
Ook zijn er speciale acties als je een bepaalde order- of partyomzet behaald of instapt in mijn team.
Wil je er meer over lezen, kijk dan op mijn blog bij DIT bericht en je leest er alles over. Maar natuurlijk mag je me altijd mailen op annemariejeukenvissers@yahoo.com.

Morgen gaan we gewoon weer verder met de voorproefjes! Ben je er ook bij?

vrijdag 1 januari 2016

Gelukkig nieuwjaar!

Het is 2016, ongelooflijk toch!!! En toch is het zo! Een geweldig jaar toegewenst voor jullie allemaal!

Een nieuw jaar, een nieuwe catalogus denk ik dan meteen! Tel daarbij de Sale-A-Bration actie op en ik begin het nieuwe jaar creatief meteen al goed! En jullie? Hebben jullie ook weer zin in een creatief jaar??

Vandaag natuurlijk weer een voorproefje en nu uit de Sale-A-Bration folder. Heb jij deze al heerlijk doorgebladerd?? Gratis cadeautjes met voor iedereen wat wils! Ik hou ervan! Ja, ik ben ook hebberig in het nieuwe jaar ben ik bang!




De stempelset die ik vandaag ga gebruiken, is erg leuk voor het voorjaar, voor Pasen maar voor nog veel meer gelegenheden eigenlijk. De set heet 'Honeycomb Happiness' en krijg je gratis bij een besteding vanaf EURO 60,00 (exclusief verzendkosten).
Je kunt hem vinden op pagina 15 en bevat drie afbeeldingen, nl. een ijsje, een ballon én een schattig kuikentje. Daarnaast zitten er ook nog 3 teksten bij. Ik heb vandaag het kuikentje gebruikt. Ik had even geen inspiratie voor de layout van mijn kaart, dus heb ik in mijn Pinterest-opslagje een sketch gepakt en die gebruikt.


























In de Voorjaarscatalogus staan ook twee nieuwe glitterstiften van het merk 'Wink of Stella'. Ik kende het nog niet (onbegrijpelijk eigenlijk ... dacht dat ik alles wist wat glitters betrof), maar het zijn een soort kwastjespennen met glitter inkt/verf en ze zijn prachtig om accenten aan te brengen of iets in te kleuren. Het droogt heel snel en je papier gaat er niet van 'bobbelen'. Het is er in 'clear' en 'gold' en ik heb het kuikentje ingekleurd met de clear versie. Je zult hem nog vaak terug zien komen in mijn aankomende projectjes!


Morgen weer een nieuw projectje met de nieuwste producten! Wil jij ook meebestellen op de dag dat de nieuwe catalogus ingaat en ook die geweldige Sale-A-Bration actie?? Geef me je lijstje door, want de 5e gaat er meteen een verzamelbestelling de deur uit!!