maandag 29 oktober 2012

Challenge CCC # 5

Hallo allemaal, het is weer tijd voor Challenge nummer 5 bij ons blog! En ditmaal heb je keuze uit 2 mogelijkheden, nl. 'Home Decor' (dus iets leuks maken voor in huis) of 'Post voor Kanjers'. Kijk snel op ons blog wat dit precies inhoudt en natuurlijk voor alle voorwaarden en te winnen prijzen.
En een leuk nieuwtje: we hebben een nieuwe sponsor, nl. Noor Design! Voor wie niet bekend is hiermee, ga snel kijken op haar blog!!

Omdat ik Post voor Kanjers een ontzettend goed initatief vind, heb ik voor deze uitdaging gekozen.
Mijn doel was vrolijke kaartjes te maken en de tekst 'opkikker' vind ik eigenlijk al erg vrolijk, dus de keuze voor een kikkerkaartje was snel gemaakt! Alleen de uitvoering liet wat langer op zich wachten, vanwege de PC problemen, maar die zijn gelukkig op tijd opgelost voor deze challenge!

Ben benieuwd wat jullie ervan vinden!



Ga snel kijken naar de prachtige creaties die de andere DT-leden hebben gemaakt en doe mee!!

zaterdag 27 oktober 2012

Het werkt als een tierelier ...

Nou de laptop was op tijd en het werkt als een tierelier, joehoee!

Voordeel is dat ik op de valreep nog wat extra inspiratie kan laten zien voor het CCC blog, namelijk de challenge 'Halloween/Herfst/St. Maarten'!! Want de nieuwe is alweer onderweg!! Hou ons blog in de gaten zou ik zeggen!
Dit spinnetjeskaartje komt uit de shop van The Cutting Café. Ik zag het kaartje op Pinterest voorbij komen en vond hem zo schattig, dat ik de file gekocht heb. Super eenvoudig te maken en het griezeleffect is hoog!! De pootjes heb ik met de Versamark stift gestift en daar zwart glitter embossingpoeder op gedaan en toen natuurlijk verwarmd met de heatgun!
Het kleine labeltje is gemaakt met een pons van Stampin'Up!, nl. de decorative labelpunch. En voor degenen die deze kennen denken .... deze is toch veel groter?? Dat klopt, maar je kunt er dus ook een kleinere van maken, enig toch??

Fijn weekend dames en ik ben erg benieuwd wat iedereen ervan heeft gemaakt en er nog van gaat maken!

vrijdag 26 oktober 2012

Laptopprobleempjes



Het is al wat dagen wat stil op mijn blog! Dat heeft alles te maken met laptopproblemen!

Hij (of is de mijne een zij??) heeft al langer problemen dat Windows niet meer geconfigureerd kan worden, hij staat een paar keer per dag ineens uit, als hij dan weer opstart kan ik geen enter geven bij de grijze balk, want dan blijft hij hangen .. Hier viel nog wel mee te leven, maar nu kan ik geen foto's meer uploaden! Heel vervelend als je je nieuwe business een beetje wilt promoten ;) En ook kan ik mijn geinige spinnenkaart voor het CCC challenge blog niet laten zien.

Maar .... als het goed is staat de man met de oranje/witte bus tussen 2 en 4 uur vanmiddag op de stoep met m'n nieuwe laptop. Financieel komt het allemaal niet echt uit, dus ik heb geen high-tech geval gekocht (een Apple zou natuurlijk geweldig zijn, maar aangezien die vanaf 1200 euro gaan, moeten we daar nog maar even mee wachten), maar eentje met aardig wat vermogen zodat hij mijn blogactiviteiten goed aankan!

Helaas dus niets te showen! Dan maar wat weetjes, tips en tutorial-linkjes met SU spullen?? Altijd leuk toch. Ik moet trouwens zeggen dat ik een probleempje had 2 inktpads en niet te geloven: voor ik het wist stond de UPS man hier op de stoep (niet overdreven hoor), wat een geweldige service hebben ze daar!!!

1.
Deze tutorial kwam ik tegen, ik vond hem meteen geweldig! Helaas heb ik zelf (nog!!!) geen embossingframe, maar zodra die er een keertje is, ga ik dit uitproberen: Do Stamping. Die embossingfolder heb ik wel, die is zooo mooi! Ook erg leuk als je met je inktpad of sponsje overheen gaat, prachtig.
Ook heeft Dawn een handige pagina met tig tutorials: hier te vinden.

World-Treasures-cu

2.
Al jaren een van mijn favoriete sites: http://dawnsstampingthoughts.typepad.com/. Zij maakt echt geweldig leuke dingen en heeft erg veel handige tips! En ze is zo lekker vrolijk altijd, dat is toch ook leuk!! Ik heb de Petite Purse Die gekocht en die is zo ontzettend schattig, dat ik filmpjes ben gaan zoeken voor tips & tricks. Dawn had ze natuurlijk en hier is er eentje: ttp://dawnsstampingthoughts.typepad.com/dawns_stampin_studio/2012/04/petite-purse-quick-tip-video-.html
Petite Purse with DSP flap
3.

Een van mijn aankopen in de starterskit was de decorative label punch (met bijbehorende stempelset natuurlijk). In dit filmpje een uitleg over hoe je hiervoor met dezelfde punch een layer kan maken, heel handig: http://stampinonthecamasprairie.blogspot.nl/2011/04/how-to-layer-decorative-label-punch.html.


En wat ik ook een ontzettend goede inspiratiebron vind is www.stampingschool.com, hier moet je wel lid van worden (betaald), maar iedere week verschijnen er twee nieuwe tutorials en .. allemaal met Stampin'Up spullen!!

Mocht je interesse hebben in het houden van een Stampin'Up! Party of het bestellen van producten, laat het me weten!

Mijn emailadres staat rechts in de balk! Fijn weekend dames!

donderdag 18 oktober 2012

Leuke Stampin'Up! candy bij Duitse collega!


Het is herfstvakantie hier en je zou denken ... genoeg tijd om te freubelen. Helaas ... de tijd vliegt voorbij. Met leuke dingen wel te verstaan! Oke, beetje wassen en strijken moe(s)t ook!
Verder is mijn hobbyhoek een puinhoop en ik ben het al een beetje voor aan het bereiden op de grote verhuizing naar een hoek in de woonkamer, want deze kamer wordt - als alles meezit - begin volgend jaar de keuken!

Enfin, tijd en zin om te surfen op het net lukt nog wel in de avond ;)
Ik kwam op deze site bij de Duitse buren (letterlijk, we wonen nl. 5 minuten rijden van de Duitse grens) via een blog die ik al een tijdje volg. Het is zo'n leuke candy, dat ik mee wilde doen en ik denk als jullie dit lezen jullie ook!!

Succes dames, ga snel kijken Nadine en waag een kansje (of vier als je goed je best doet!).


maandag 15 oktober 2012

Griezel de griezel ... tijd voor challenge # 4!

Het is nog geen 31 oktober, maar het komt al dichterbij .... Halloween!!

Wat eerst echt alleen een Amerikaans feest was, zie je nu dat het steeds meer richting Europa komt! Zelfs in ons kleine kikkerlandje is er veel in de winkels te koop! Ik vind het enig! Lange leve Halloween!

Het thema voor CCC Challenge nummer 4 is dan ook Halloween, maar ook je mag ook een creatie insturen in het thema Herfst en St. Maarten!

Ik heb zitten nadenken wat ik het meeste Halloween vind en dat is toch de pompoen! Maar een kaart wilde ik niet (alhoewel ik die natuurlijk het liefste maak), dan maar een 'echte'. Op Youtube zag ik een filmpje voorbij komen met dit idee wat eigenlijk heel simpel te maken is en dat vind ik altijd leuk om te laten zien! Je hoeft geen uren te zitten om met iets grappigs te komen toch?

De basis van deze pompoentjes zijn 8 ovaaltje (in twee verschillende kleuren oranje, maar je kunt natuurlijk ook designpapier gebruiken) waar de onderkant van afgesneden is, zodat hij rechtop blijft staan. Ik heb de ovalen in mijn Silhouette programma gemaakt en daar met een rechthoekje de onderkant van gehaald. Op Youtube deden ze dit met de Gypsy en Cricut, dat kan natuurlijk ook. De ovaaltjes heb ik door de Cuttlebug gehaald (2 verschillende patronen) en geïnkt met Distress inkt. Je vouwt alle delen dubbel en plakt ze tegen elkaar, heel simpel. Voor het steeltje heb ik - de tip op Youtube volgend - een wattenstaafje gepakt, de uiteindes eraf geknipt en een groen strookje papier geknipt in grasvorm zeg maar erop geplakt. Dit plak je - vóórdat je de laatste ovalen aan elkaar vastmaakt - ertussen. Lintje eromheen, tagje en klaar is m'n pompoentje. Ik heb er nog snel een kleintje bijgemaakt.

Je kunt dit met allerlei vormen doen, met bijvoorbeeld kerstballen lijkt me dit erg leuk!
Ga snel op ons blog kijken voor alle voorwaarden én de voorbeelden die de andere DT-leden hebben gemaakt. De te winnen prijs is deze keer van SVG Cuts: een waardebon van 10 dollar! Dus de moeite waard zou ik zeggen. Succes dames, ik ben benieuwd wat jullie er weer allemaal van maken. De creaties die worden ingezonden zijn erg leuk!

Zelf de doodskop in m'n Halloween-vaas ging spontaan branden bij het zien van de pompoenen ;)


vrijdag 12 oktober 2012

Starterskit is binnen ...

en al vanaf woensdag, joehoee! Maar twee dagen vanaf order, dat is toch razendsnel??

Hier wat fotootjes van de inhoud:



Enig toch??? Ik vond het handig om twee complete sets, dus stempels met pons, te hebben, want dit is vooral voor beginnende stempelaars erg handig! En zo kan ik het mooi laten zien op workshops!

Mocht je zelf zin hebben in een workshop / party bij jou thuis, geef me een seintje en we bespreken de mogelijkheden en wensen!
Maar ook zonder party kun je uiteraard bij mij bestellen.

Als je in de maand oktober een order plaatst boven de 75 euro (exclusief verzendkosten van 5,95) ontvang je gratis de catalogus van 2012/2013 (de dikke dus dames!!!).

Fijn weekend en tot snel, ik ga eens even broeien op projectjes met deze geweldige spullen!!

maandag 8 oktober 2012

Ja ja, het is nu officieel!!

Stampin'Up! is aangekomen in Nederland en ... ik ben vanaf vandaag Demonstrator, joehoee!
Klinkt goed haha!

Het starterspakket is vanochtend besteld, als dat binnen is, kan ik aan de slag!
Was nog wel lastig hoor, want wat wil je allemaal hebben (alles dus blijkt)!? Maar het is gelukt!

En bij een SU! dag hoort natuurlijk een SU! kaartje! Vervelende is dat ik nog weinig recents heb, veel is verdwenen inmiddels uit de huidige catalogus, maar de uilenpons staat er gelukkig nog in!! Die blijft schattig. Er zijn ook zoveel andere figuurtjes mee te maken, enig hoor!

Het DSP is dus uit een oude collectie, toen ik het kreeg destijds wilde ik het niet gebruiken, omdat ik het zonde vond, is dat herkenbaar? Ik heb dat met papier heel vaak, terwijl ik én genoeg heb én als het te lang ligt, ga je het nooit meer gebruiken, omdat je toch alweer nieuw hebt!!

zaterdag 6 oktober 2012

Nog twee nachtjes slapen ...

Dames en heren; nog 2 nachtjes slapen en Stampin'Up! is officieel gestart in Nederland, JOEHOOOOOEEEE!

En ... ik ga demonstratice worden!! Lijkt me gewéldig leuk, kan niet wachten! Meer info volgt volgende week - het is nog even zoeken naar alle juiste informatie voor Nederland - dus houd m'n blog in de gaten!

Waarschijnlijk kent iedereen SU! inmiddels wel, maar voor diegenen voor wie het nieuw is: ze verkopen alles waar ik (en ik denk heel veel met mij) verslaafd aan ben: papier, stempels, lintjes, ponsen, glittertjes ... teveel om op te noemen!!! Het werkt zoals bijvoorbeeld Tupperware werkt: met party's bij mensen thuis (dus niet te koop in de winkel). Hier een link van de catalogus van dit moment (je bent gewaarschuwd ... het is gruwelijk ... LEUK):
http://204.228.150.61/catalogs/flash/en-GB/20121001_120dk48_AC/index.html#/1/zoomed.

Mochten jullie het leuk vinden om een party bij mij of jou thuis te doen (of bij je moeder, tante, buurvrouw, collega), stuur me dan een mailtje! Het adres staat rechsboven. Het is een gezellige avond met een leuk workshopje en uitleg over de producten. Ik woon in Groesbeek bij Nijmegen, maar alles is  bespreekbaar.

Ik ben al druk bezig met het opruimen van al m'n spullen om ook ruimte te maken voor nieuwe spullen, want je moet als demonstratice natuurlijk ontzéttend goed eerst alles zelf uittesten!!! Heel vervelend, maar wat moet ... dat moet! Je moet er iets voor over hebben!

Om jullie alvast 'lekker' te maken, hier wat geweldige blogs van dames die met SU! producten werken:

Ik ben er helemaal klaar voor!! Tot snel!

maandag 1 oktober 2012

Challenge # 3 Tieners!

Tjemine, ik zie dat ik precies 2 weken al niet meer geblogt heb, schandalig! Jullie herkennen het wel: er is altijd wel iets, druk druk druk, maar ... ik ga m'n leven beteren en meer bloggen, want het is veel te leuk!

Challenge nummer 3 is alweer aan de beurt voor het Creative Cutting Challenges blog. Ditmaal is het thema .. 'tieners'!! Onze sponsor is deze keer Kenny K! Op deze site vindt je een keur aan digitale stempels en als je snel kijkt, zie je dat er tot en met 7 oktober a.s. een korting is van 30% op alles in de shop! Dat is toch goed nieuws!! Ga snel naar het blog voor alle voorwaarden en te winnen prijs, want ook deze keer is er weer iets leuks te winnen!
Het thema ... tja, officieel is ze nog geen tiener, maar ik heb er eentje in huis die er in gedrag en leeftijd

dicht bij zit! Dat weten jullie al genoeg ;)

Ik heb gekozen voor een doosje om spelletjes in te bewaren voor de Nintendo. Er kan natuurlijk ook iets anders in, maar dit vond ik goed passen bij de stempel van Kenny K. Ze heet 'Girl Gamer' en dochterlief is gek op 'schermpjes' (onze verzamelnaam voor tv/nintendo/wii/pc).
Tot op het laatst heb ik getwijfeld of er nog iets van tekst op moest zoals 'games' of 'fun', maar ... ik vond de stempel al best aanwezig en met de stipjes op het papier vond ik het goed zo. Maar ... jullie tips zijn welkom hoor, geen probleem! 


Het basisbestand is uit de Silhouette shop, basispapier van Knutselengeltje en de stempel is ingekleurd met de Copics en Promarkers. Ik had er aardig wat glitter op gedaan, maar de glitter op het truitje liep iets uit, wellicht was de hoeveelheid Stickles in combinatie met mijn printerinkt iets te veel van het goede. Ik heb het truitje uitgeknipt en gepaperpierced en opnieuw ingekleurd. Maar de gympen konden gelukkig wel glitter hebben, want een creatie zonder glitter is niet af. Dat vind ik ook met lint, maar die had ik hier niet echt bij nodig en zonder is goed gekomen! Het knopje aan de voorkant heb ik gemaakt met Fimoklei en een klein siliconenmalletje.