zondag 28 juni 2009

digitale stempels 2



Het weekend zit er weer bijna op! De balletuitvoeringen zijn achter de rug: het was geweldig!

Vanochtend voor vertrek nog 2 kaartjes gemaakt met digitale stempels, waaronder deze stempel van Pink Petticoat (www.pinkpetticoat.co.uk). Ze hebben ontzettende leuke stempels. Het nadeel van deze stempels is dat ze niet per stuk verstuurd worden en je een beetje moet freubelen in Word (tenminste, zo doe ik dat) om ze te vergroten en te verkleinen. Maar als je dat eenmaal door hebt, werkt het prima. Mocht je willen weten hoe, laat maar een berichtje achter met je emailadres, dan kan ik het je uitleggen. Verder de Cuttlebug en Nestabilities gebruikt, ingekleurd met Copics en lint van Reasonable Ribbon.

Fijne zondag nog en zonnige week gewenst!

vrijdag 26 juni 2009

Blogcandy!!!


Blogcandy bij Create4fun! Kijk meteen wat je kunt winnen en laat een reactie achter: http://create4fun.blogspot.com/2009/06/10000-visitors.html
Het is een leuke blog en de website waar je kunt bestellen is ook erg leuk. Als je je abonneert op de nieuwsbrief, krijg je er bijna dagelijks eentje.

Fijn weekend!

digitale stempels

Zoals gezegd, heb ik onlangs een paar digitale stempels aangeschaft: het is een erg leuke aanvulling op de echte stempels. Het leuke is dat je het formaat kunt aanpassen aan je kaart (al maak je er een kleurplaat van, het maakt niet uit!).

Deze kaartjes met de balletstempels zijn van MyGrafico en ze hebben erg leuke stempels!

De kaartjes zijn gemaakt voor m'n dochter die zaterdag en zondag balletuitvoering heeft en bloemen
en cadeautjes verwacht. Er moet dan natuurlijk wel een leuk kaartje bij!

maandag 22 juni 2009

Goede doel

Vorige week kwam ik op de site van Lauren Meader (http://laurenm.blogs.splitcoaststampers.com/) een bericht tegen over Ethan Weiman, een jongetje dat veel te jong is overleden aan kanker. Verschrikkelijk!
Pink Cat Studio heeft een aantal digitale stempels gemaakt die te koop worden aangeboden voor dit goede doel. Mocht je interesse hebben, kijk dan op de site van Lauren en op deze http://summerthymestudio.blogspot.com/2009/06/for-ethan.html?showComment=1245695495993#c2361946529920419502 voor meer informatie en het bestellen ervan.
Ik heb de stempels zojuist gekocht - daarover later meer: heb het digitale stempelen ontdekt! - en zal een creatie later deze week showen. Hier de stempels, ik vind ze enig!



zondag 21 juni 2009

Schoolklus!


Aankomende week heeft m'n dochter Floor een musical op school, omdat ze van groep 2 naar groep 3 gaat. De musical gaat over het ziekenhuis en als cadeautje vonden we het leuk een paar ziekenhuisspulletjes te geven, zoals een spuitje, monddoekje en operatiemutsje. Hier moest natuurlijk een doosje bij en dit is het geworden. Het is de die van Stampin'up en erg makkelijk te maken. De stempel is van Pink Cat Studio (Lily). Het moesten er 50 worden en ik dacht: dat doe ik wel even ... maar het duurde toch langer dan verwacht, haha!

Ook hadden de 'doktoren' natuurlijk een naamkaartje nodig, dus die heb ik erbij gemaakt met dezelfde stempels. Ze zijn geplastificeerd zodat ze 4 uitvoeringen meekunnen.
Hopelijk zijn ze er blij mee, we merken het dinsdag wel!

vrijdag 19 juni 2009

Babykaart 2

Hallo, het weekend is weer begonnen (voor de meesten van ons dan). De afgelopen zoveel gefreubeld dat er niet veel tijd over was om iets te posten. Maar de komende dagen wel weer.

Ik ben o.a. bezig geweest met iets voor de school van m'n dochter, maar dat zal ik later plaatsen (je weet nooit of ze het ziet en het moet een verrassing blijven).
Hier dus een ander project, nl. een aantal babykaarten. De stempels zijn van Pink Cat Studio: je hebt er verschillende sets van. Het flesje en speentje zijn er met foam bijgeplakt, lint Reasonable Ribbon.
Fijn weekend!

zondag 14 juni 2009

Trouwkaart

Fijne zondag allemaal. Vanmiddag wat kaartjes 'in opdracht' gemaakt voor een paar collega's.
Hier is een trouwkaart (ik heb nog geen stempels speciaal voor bruiloften, maar er is wat onderweg ...) gemaakt met een SU stempel (leuke set). Het papier is door de Cuttlebug gehaald met een embossingfolder en het strikje is satijnlint uit een winkeltje uit Duitsland.
Kan het voor een bruiloft?

vrijdag 12 juni 2009

Vogeltje

Dit kaartje is gemaakt met cardstock, designerpaper, tekststempel en lint van Stampin'Up, alleen het vogeltje en het takje zijn van Hero Arts.
Het frame is gemaakt met de Nestabilities. Beetje glitter op de vleugeltjes gedan voor de bling bling.

M'n man vond het een beetje een kaart voor 'een oudje', nou ja zeg!

Fijn weekend!

donderdag 11 juni 2009

Babykaart

De afgelopen week een paar babykaarten voor jongetjes geprobeerd te maken. Voor meisjes vind ik het altijd iets makkelijker, omdat de voorraad roze en glitters hier altijd ruim op voorraad is!

Deze romperkaart is gemaakt met de SU stempel "Wild About You", de template komt van de site van Lauren Meader (leuke site): http://laurenm.blogs.splitcoaststampers.com/2008/02/05/create-your-own-onesie-card-tutorial-and-important-note-please-read/. In haar beschrijving moet je na het ponsen van de onderkant de uitsparing een beetje recht knippen, maar dit vind ik niet zo mooi geworden. De volgende keer laat ik het gewoon weer rond.
Fijne avond!

woensdag 10 juni 2009

Klein cadeautje


Deze kleine cadeautjes heb ik net gemaakt voor 2 collega's: de een gaat op vakantie volgende week en de ander is vrijdag jarig (en nu maar hopen dat ze vanavond niet dit bericht al lezen ...).

Het papier is van Knutselengeltje, lint van een hobbywinkel uit Duitsland, designerpaper van Stampin'Up! en ook de stempel en punch, borderpunch van Fiskars.

In het pakketje zit een badbruistablet om even heerlijk te relaxen.

zondag 7 juni 2009

Kitchen Sink Stempels

Nog erg veel heb ik er niet mee gestempeld, maar hier een klein voorbeeld van de Kitchen Sink stempels die vorige week zijn binnengekomen. Je hebt er wel een paar kleurtjes inkt voor nodig, maar als je dat niet hebt, geen probleem: je hebt 3 of 4 stempels voor 1 bloem of blaadje. Je kunt 1 kleur 2x gebruiken, door hem de eerste keer op een ander papiertje te stempelen, zodat je eerst een lichtere versie hebt. De tweede keer gebruik je het dan gewoon.

Dit kaartje zat bij een klein cadeautje voor m'n moeder, m'n zus en een vriendin die thuiskwamen van een korte vakantie.

Fijne zondag!

woensdag 3 juni 2009

boeklegger

De afgelopen weken zijn er 'wat pakketjes' binnengekomen. O.a. stempels van Kitchen Sink Stamps, waarmee je in 3 of 4 stappen stempelt (rozen en tulpen bijvoorbeeld). Bij de stempels zat een bedanktstempeltje dat ik heb gebruikt op deze boekenleggers. Simpel te maken en altijd grappig om cadeau te doen.


Papier van Knutselengeltje, linten van Reasonable Ribbon, pons SU! en stempel dus van Kitchen Sink.